Villa Kerttula niminen talo sijaitsee Kesäpolku 21:ssä. Nykyaikaan sijoittuvassa talossa asustaa kolmehenkinen perhe, perhe nimeltä Kerttula. Perheeseen kuuluvat äiti  Maria Kerttula, isä Henrik Kerttula sekä tytär Eedit Kerttula. Maria ja Henrik ovat kolmekymppinen pariskunta ja heidän silmäteränsä Eedit on alle kouluikäinen tytöntyllerö. Kerttuloiden talo on kalustettu pääsääntöisesti nykyaikaisilla huonekaluilla. Muutamia vanhahtaviakin esineitä on päätynyt sisustukseen perintönä isovanhemmilta. Maria on koulutukseltaan artesaani ja työskentelee omistamassaan käsityöliikkeessä. Marian on vaikea päästää töitä käsistään kotonakaan ja siksi hänellä onkin pieni askartelusoppi talon kellarissa. Henrik taas on koulutukseltaan floristi ja omistaa kukkakaupan Kesäpolun varrella. Hänellä on siis varsin mukavan mittainen työmatka. Maria sen sijaan joutuu polkemaan liikkeeseensä Talvikadulle asti.  Eedit on iloinen ja touhukas lapsi, joka rakastaa kaikenlaisia leluja yli kaiken. Talo on rakennettu 50-luvulla, mutta Maria ja Henrik remontoivat taloaan pikkuhiljaa. He päätyivät ostamaan talon, koska kaikki perheenjäsenet olivat innoissaan sen monista mahdollisuuksista. Eikä siis sijaintikaan ollut hullumpi ajatellen Henrikin työmatkaa.

Seuraamme siis tässä blogissa Villa Kerttulan matkaa riisutusta 50-luvun talosta kohti nykyaikaista ja viehättävää yrittäjäpariskunnan taloa kauniin Kesäpolun varrella :)

Ai hyvänen aika sentään, kyllähän taas juttua pulpahtelee :) Mistä ihmeestä tämäkin tarina taas kumpusi?!?! mutta ei hullumpi taustatarina :D